ФОТЕВ СТИЛ /Fotevstyle/

Сватбена фотография и видеозаснемане. Професионално цифрово студио за филмова реализация и фотография. Монтаж и анимация.Изработка на тържества, реклами, клипове. Телевизионна продукция, реализация, постпродукция. Многокамерна реализация на концерти, театрални постановки. Сватбени тържества.

Всеки прoфесионалист има свой стил, всеки човек има свои виждания, мечти, душевност.Ако откриете в нашия стил вашите чувства и емоции, споделете ги с нас, за да реализираме заедно стойностен продукт отговарящ на очакванията ви.Спомен, който да вдъхновява живота на вас и вашите поколения!Мечтайте, обичайте, освободете духа си, за да уловим излъчването на истинското във вас!

Изкуството е камъче, което артиста хвърля в душата на хората. Диаметърът на концентричните вълни, които се образуват, зависият от това дали е блато или езеро.

„Снимането е нещо като предчуствие за живота, когато фотографът, възприемайки променящата се информация, за част от секундата улавя изразителното равновесие, внезапно възникнало в безкрайното движение“.

Думи на най-великия фотограф на „не нагласената“ фотография Студио „Фотев Стил“ започва дейността си през 1995 г. Негови основатели са г-н Венцислав Фотков Фотев и г-жа Живка Фотева.Благодарение на техния опит и професионализъм, студиото се установява на пазара с много професионална техника за това време. Още в началото на развитието и утвърждаването на анологовия формат VHS, студио „Фотев Стил“ разполага с професионална техника за филмова реализация в този формат /видео камери, видео магнетофони, стативи, осветление/.Във времето студиото винаги е било актуално с възможностите и развитието на аудио, видео и фото техниката. Постепенно екипът се увеличава, дейноста и специалностите се профилират.Назначават се професионалисти: оператори, монтажисти, аниматори, фотографи.Всички те са с образование и доказан опит в областта си, амбициозни и с голяма степен на развитие. В днешно време разполагаме с професионално цифрово студио, техника /камери, фотоапарати, магнетофони, аудио-видео пултове, компютри, стативи, осветление/ и специалисти.Изработва висококачествени продукции с рекламна цел и тържества.Използват се много аналогови и цифрови формати за архивиране на продукцията.

Фотоапарати

Обективи

Светкавици

За всички фото услуги получавате ВИП карта с 10% отстъпка за всички фото-копирни услиги в офисите на фото Пиксел плюс PIXEL PLUS Варна www.fujifilm.bg – гр. Варна.И карта за безплатни 10 снимки в размер 13/18 или една 30/40

Размера на снимките върху хартия / сватбен албум / може да е във всички стандарти в зависимост от желанието на клиента!Техният брой също е индивидуално съобразен.

 Възможност за двама фотографи, за по детайлна реализация!

Изработват се и фотокниги, черно-бели фотогрфии, колажи, репродукции.

Мултимедиен фотоалбум със снимки от тържеството, както и подбрани от вас снимки от живота ви, на фона на любими ваши музикални произведения.

 Студио “Фотев стил” ви дава възможност да запазите емоциите около приготовлението на вашия сватбен ден, като отразим:

– избор на аксесоари, булчинска рокля, костюм на младоженеца и т.н.т.

– грим и прическа, проготовление на булката

ФОТОСЕСИЯ ИЗВЪН ДЕНЯ НА СВАТБАТА!

Фотосесията извън реалния сватбен ден дава възможност, както на млaдоженците така и на фотографите да се освободят от натиска на недостигащото време, притесненията свързани с прическата, грима и чистотата на роклята и костюма.Този нетрадиционен и освободен от предразсъдаци начин за отразяване на сватбената двойка разкрива истинсите емоции, дава възможност да изразите себе си и да се отдадете на романтичните си чувства.Естествено това професионално да бъде отразено от фотографа, а резултатите непременно ще бъдат емоционални и въздействащи.Преди или след сватбеният ден – това решавате вие: очакването и трепетите преди сватбата или носталгията и хубавите спомени по незабравимия ден ще ви заредят с още повече сила и емоции.Достатъчно е да облечете вашите сватбени дрехи, да се възползвате от улугите на гримьор и фризьор и заредени с настроение и желание да превземете върховете на вашите мечти.Местата и времето за сватбената фотосесия зависят единствено от вашите представи желания.Дали ще е рано сутрин, когато слънцето изгрява с нова надежда или при спокойния залез близо до морския бряг, широки зелени поляни, цветни градини, езера и красиви природни забележителности – това решавате вие!Освобадени от мисли за организацията, за перфектния външен вид и далеч от любопитни погледи вие ще изразите себе си по най-добрия начин.За да бъдем в подходящото време / залез, изгрев / там където сме решили да осъществим снимките е необходимо предварително да уточним часа на тръгване към набелязаното място, с цел максимално добре да отразим концепцията на снимките.Сватбената фотосесия – освен добра организация, достатъчно време, красиво място – тя е синхрон между професионалист, който обича своята работа и разполага с необходимата техника и вашето отношение към художествената и емоционално стойност на спомените.

Сватбеното тържество е най – красивия празник в живота на двама души, които се вричат във вечна любов.

Чувствата са преливащи, всички тръпнат от щастие, пареща енергия и дъга от цветове се е извила в небето, сълзи от щастие се стичат от очите ни и всичко това фотографът трябва да улови и превърне тези мигове във вълнуващ спомен.

Сватбите са вероятно най – фотографираните събития в живота ни и тъй – като се развиват по предсказуем начин е добре да се отнесем към тях като история в картинки: булката гледа през прозореца, младоженеца крачи нервно, булката танцува с баща си, сълзите по майчиното лице.

За фотографът е важно да е естествен и спокоен – хората скоро свикват с него и апарата, той трябва да се държи приятелски и да не пренебрегва чувствата им.

За това хора, хайде да превърнем този вълнуващ празник във вечен спомен за вас и вашите поколения, усмихнете се и да започваме…!

ВИДЕО УСЛУГИ – ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ

Видео заснемане на сватби и монтаж

формати за архивиране на продукцията:

4K, FULL HD/ MPEG-4 AVC/H.264(AVCHD), MPEG2, XDCAM/ PAL DV, PAL DV widescreen

FULL HD PAL: HD HQ mode: 1920 x 1080/120p, 50i, 50p, 25p, 24p, 1440 x 1080/50i, 25p, 24p

1280 x 720/50p, 25p, 24p, HD SP mode: 1440 x 1080/50i

DSLR Camera, 4K – 2K RAW формат, 4K Exmor Super 35mm CMOS Sensor

4K/2K  24p, 25p, 30p, 50p, 60p- 12-Bit RAW to AXS-R5 Recorder

Налична Техника

Обективи

За по детайлна реализация на видео продуктите предлагаме, две или повече камери.

Оптика

Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG ASP HSM II Wide-Angle Zoom Lens

CD, DVD, Blu-ray и твърда памет с Input and Output Connectors HDMI, USB

видео услуги: формат на заснемане PAL DV /720×576/ 4:3/16:9 – звук AC-3 стерео или 5.1 AC-3 5.1 Surrond

формат на получаване на продукта DVD видео – PAL DV /720×576/ 4:3/16:9 – звук AC-3 стерео или 5.1 AC-3 5.1 Surrond

1 вариант – цифрова камера – формат DV, DVCAM/SONY/ – статив, осветление, снимките започват от дома на младоженеца, следват:

снимки в дома на кумовете, снимки в дома на булката, граждански ритуал, църковен ритуал, снимки от разходка с младоженци и кумове сред природата –

/любовна, романтична фотосесия/, снимките завършват на петия час от началото на тържеството в ресторанта. Не повече от 11 астрономически часа!!! –

цялостен монтаж на филма – дължина на филма 3 астрономически часа – носителите 3 комплекта DVD в кутия с обложки.

видео услуги: формат на заснемане HD /1920×1080/ – звук AC-3 стерео или 5.1 AC-3 5.1 Surrond

формат на получаване на продукта DVD видео – PAL DV /720×576/ 4:3/16:9 – звук AC-3 стерео или 5.1 AC-3 5.1 Surrond

2 вариант – цифрова камера – формат HD/SONY/ – статив, осветление, снимките започват от дома на младоженеца, следват:

снимки в дома на кумовете, снимки в дома на булката, граждански ритуал, църковен ритуал, снимки от разходка с младоженци и кумове сред природата –

/любовна, романтична фотосесия/, снимките завършват на петия час от началото на тържеството в ресторанта. Не повече от 11 астрономически часа!!! –

цялостен монтаж на филма – дължина на филма 3 астрономически часа – носителите 3 комплекта DVD в кутия с обложки.

видео услуги: формат на заснемане HD /1920×1080/ – звук AC-3 стерео или 5.1 AC-3 5.1 Surrond

формат на получаване на продукта Blu-ray диск HD /1920×1080/ – звук AC-3 стерео или 5.1 AC-3 5.1 Surrond

3 вариант – цифрова камера – формат HD/SONY/ – статив, осветление, снимките започват от дома на младоженеца, следват:

снимки в дома на кумовете, снимки в дома на булката, граждански ритуал, църковен ритуал, снимки от разходка с младоженци и кумове сред природата –

/любовна, романтична фотосесия/, снимките завършват на петия час от началото на тържеството в ресторанта. Не повече от 11 астрономически часа!!! –

цялостен монтаж на филма – дължина на филма 3 астрономически часа – носителите 1 комплект Blu-ray диск в кутия с обложки и 2 комплекта DVD  в кутия с обложка.

За по детайлна реализация на видео продуктите предлагаме, две или повече камери.Стедикам, кран, слайдер (фарт), стативи, осветление.Оптика.

Допълнителни услуги:

1. – предсватбен клип:

А – клип „Разходка на любимо място”

B – клип „Снимки (до 30 бр.) или Видео от нашето минало”

C – клип „Избор и/или проба на сватбено облекло”

D – клип „Сватбени приготовления” (прическа и грим)

E – клип „Нашата история” – няколко думи един за друг

(импровизирано интервю) + три от предходните клипове по избор

2. – индивидуален компютърен монтаж (специфичен и

уникален за всяка сватба)

3. – видео разходки и фото сесии:

– комбиниране на до 30 снимки с видео материала

4. – допълнително заснемане на граждански или

църковен ритуал през делничен ден.

5. – интервю с пожелания от нашите приятели и роднини

6. – сватбена видео покана

/ за изработка на 1 бр. DVD покана до 10 min./

7. – копие сватбена видео покана

8. – допълнителен монтаж над 180 мин – 3-то DVD /до 90 мин./

10.– Експресна поръчка / в рамките на до 7 дни /

11.– Видеозаснемане извън Варна / без преспиване /

/ поемане на транспортните разходи

12.– Видеозаснемане извън Варна / с преспиване /

/ поемане на транспортните разходи + нощувките

Прехвърлаяне, конвертиране, копиране, архивиране на всички анологови и цифрови аудио и видео формати

При среща с клиента се уточнява офертата за конкретния ангажимент!

Всички услуги подлежат на корекция и промени в зависимост от желанията и изискванията на клиента!

За да видите кратки откъси от сватбени филмчета, заповядайте в раздел

“ВИДЕО ГАЛЕРИЯ / СВАТБЕНО ВИДЕО”. Студио “ФОТЕВ СТИЛ” ви предупреждава,

че тези клипчете са във вариант “ДЕМО ВЕРСИЯ” – като монтаж и качество.

Ако желаете да се запознаете по-подробно с нашия стил на работа,

заповядайте при нас!

Цялостният монтаж на сватбеното тържество представлява: режисиране и анимиране на заснетите кадри от деня под формата на филм с начален клип, който насочва зрителя към събитието с по-важните моменти, аксесоари и запознаване с главните действащи лица.Следва същинската част: логическо документиране и разкадроване на протеклите събития от деня до края на ресторанта, когато булката бъде разбулена и хвърли своя букет или було.

Филмът завършва с финален клип, който включва най-сладките целувки и мигове от тържеството, отразяващи най-вълнуващо любовта и чувствата в новото семейство.Всичко това протича под звуците на любими ваши музикални произведения.

За изработка на клипове, музикални или с рекламна цел е задължителна среща с клиента за уточняване и изработка на сценарий за реализиране на продукцията.

формати за архивиране на продукцията:

4K, FULL HD/ MPEG-4 AVC/H.264(AVCHD), MPEG2, XDCAM/ PAL DV, PAL DV widescreen

FULL HD PAL: HD HQ mode: 1920 x 1080/120p, 50i, 50p, 25p, 24p, 1440 x 1080/50i, 25p, 24p

1280 x 720/50p, 25p, 24p, HD SP mode: 1440 x 1080/50i

DSLR Camera, 4K – 2K RAW формат, 4K Exmor Super 35mm CMOS Sensor

4K/2K  24p, 25p, 30p, 50p, 60p- 12-Bit RAW to AXS-R5 Recorder

носители за архивиране на продукцията:

CD, DVD, Blu-ray и твърда памет с Input and Output Connectors HDMI, USB

ЦЕНИ

Тъй като живеем в материален свят става ясно, че всяка дейност или услуга в крайна сметка има материална стойност.Другата същност на живота, а именно – духовната, худжествена част, притежава по-голяма сила.Задачата ни е: чрез нашата чувствителност, одухотвореност, технически знания и възможности да пресъздадем вашите чувства и емоции под формата на филм или снимков материал.В такъв смисъл, за да можем най – правилно да реализираме идеята и оценим труда е добре в предварителна среща да се опознаем, да усетим вашите чувства и мисли, както и да споделите желанията, представите си за конкретното събите и тогава заедно да определим рамките на ангажимента и уточним най-верните пътища за реализацията и материалната стойност.

Художествените услуги се осъществяват най-правилно, когато взаимно създадем хармония между представата и реалните възможности и тогава резултата ще е истински верният за вас!

Изкуството е камъче, което артиста хвърля в душата на хората.

Диаметърът на концентричните вълни, които се образуват, зависият от това дали е блато или езеро.

“Снимането е нещо като предчуствие за живота, когато фотографът, възприемайки променящата се информация, за част от секундата улавя изразителното равновесие, внезапно възникнало в безкрайното движение”.

Думи на най-великия фотограф на “не нагласената” фотография