ФОТЕВ СТИЛ /Fotevstyle/

Сватбена фотография и видеозаснемане. Професионално цифрово студио за филмова реализация и фотография. Монтаж и анимация.Изработка на тържества, реклами, клипове. Телевизионна продукция, реализация, постпродукция. Многокамерна реализация на концерти, театрални постановки. Сватбени тържества.

Всеки прoфесионалист има свой стил, всеки човек има свои виждания, мечти, душевност.Ако откриете в нашия стил вашите чувства и емоции, споделете ги с нас, за да реализираме заедно стойностен продукт отговарящ на очакванията ви.Спомен, който да вдъхновява живота на вас и вашите поколения!Мечтайте, обичайте, освободете духа си, за да уловим излъчването на истинското във вас!

Изкуството е камъче, което артиста хвърля в душата на хората. Диаметърът на концентричните вълни, които се образуват, зависият от това дали е блато или езеро.

“Снимането е нещо като предчуствие за живота, когато фотографът, възприемайки променящата се информация, за част от секундата улавя изразителното равновесие, внезапно възникнало в безкрайното движение”.

Фотоапарати

Обективи

Светкавици

За всички фото услуги получавате ВИП карта с 10% отстъпка за всички фото-копирни услиги в офисите на фото Пиксел плюс PIXEL PLUS Варна www.fujifilm.bg – гр. Варна.И карта за безплатни 10 снимки в размер 13/18 или една 30/40

Размера на снимките върху хартия / сватбен албум / може да е във всички стандарти в зависимост от желанието на клиента!Техният брой също е индивидуално съобразен.

 Възможност за двама фотографи, за по детайлна реализация!

Изработват се и фотокниги, черно-бели фотогрфии, колажи, репродукции.

Мултимедиен фотоалбум със снимки от тържеството, както и подбрани от вас снимки от живота ви, на фона на любими ваши музикални произведения.

 Студио “Фотев стил” ви дава възможност да запазите емоциите около приготовлението на вашия сватбен ден, като отразим:

– избор на аксесоари, булчинска рокля, костюм на младоженеца и т.н.т.

– грим и прическа, проготовление на булката

ФОТОСЕСИЯ ИЗВЪН ДЕНЯ НА СВАТБАТА!

Фотосесията извън реалния сватбен ден дава възможност, както на млaдоженците така и на фотографите да се освободят от натиска на недостигащото време, притесненията свързани с прическата, грима и чистотата на роклята и костюма.Този нетрадиционен и освободен от предразсъдаци начин за отразяване на сватбената двойка разкрива истинсите емоции, дава възможност да изразите себе си и да се отдадете на романтичните си чувства.Естествено това професионално да бъде отразено от фотографа, а резултатите непременно ще бъдат емоционални и въздействащи.Преди или след сватбеният ден – това решавате вие: очакването и трепетите преди сватбата или носталгията и хубавите спомени по незабравимия ден ще ви заредят с още повече сила и емоции.Достатъчно е да облечете вашите сватбени дрехи, да се възползвате от улугите на гримьор и фризьор и заредени с настроение и желание да превземете върховете на вашите мечти.Местата и времето за сватбената фотосесия зависят единствено от вашите представи желания.Дали ще е рано сутрин, когато слънцето изгрява с нова надежда или при спокойния залез близо до морския бряг, широки зелени поляни, цветни градини, езера и красиви природни забележителности – това решавате вие!Освобадени от мисли за организацията, за перфектния външен вид и далеч от любопитни погледи вие ще изразите себе си по най-добрия начин.За да бъдем в подходящото време / залез, изгрев / там където сме решили да осъществим снимките е необходимо предварително да уточним часа на тръгване към набелязаното място, с цел максимално добре да отразим концепцията на снимките.Сватбената фотосесия – освен добра организация, достатъчно време, красиво място – тя е синхрон между професионалист, който обича своята работа и разполага с необходимата техника и вашето отношение към художествената и емоционално стойност на спомените.

Сватбеното тържество е най – красивия празник в живота на двама души, които се вричат във вечна любов.

Чувствата са преливащи, всички тръпнат от щастие, пареща енергия и дъга от цветове се е извила в небето, сълзи от щастие се стичат от очите ни и всичко това фотографът трябва да улови и превърне тези мигове във вълнуващ спомен.

Сватбите са вероятно най – фотографираните събития в живота ни и тъй – като се развиват по предсказуем начин е добре да се отнесем към тях като история в картинки: булката гледа през прозореца, младоженеца крачи нервно, булката танцува с баща си, сълзите по майчиното лице.

За фотографът е важно да е естествен и спокоен – хората скоро свикват с него и апарата, той трябва да се държи приятелски и да не пренебрегва чувствата им.

За това хора, хайде да превърнем този вълнуващ празник във вечен спомен за вас и вашите поколения, усмихнете се и да започваме…!

ВИДЕО УСЛУГИ – ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ

Видео заснемане на сватби и монтаж

формати за архивиране на продукцията:

4K, FULL HD/ MPEG-4 AVC/H.264(AVCHD), MPEG2, XDCAM/ PAL DV, PAL DV widescreen

FULL HD PAL: HD HQ mode: 1920 x 1080/120p, 50i, 50p, 25p, 24p, 1440 x 1080/50i, 25p, 24p

1280 x 720/50p, 25p, 24p, HD SP mode: 1440 x 1080/50i

DSLR Camera, 4K – 2K RAW формат, 4K Exmor Super 35mm CMOS Sensor

4K/2K  24p, 25p, 30p, 50p, 60p- 12-Bit RAW to AXS-R5 Recorder

Обективи

За по детайлна реализация на видео продуктите предлагаме, две или повече камери.

Оптика